Wednesday 18 September 2013

Edusammudest hoiuga

Pärast kõige esimest hoiupäeva oli Ergo poolteist nädalat kodus, vahepeal ka vanaema-vanaisa juures. Sel esmaspäeval viisin siis Ergo taaskord hoidu. Kohe esimesel päeval sõi ilusti nii hommiku- kui lõunasöögi, käisid õues ja neil oli ka liikumistund. Teel koju kustus täpselt kell 1. Õpetajad kiitsid, et Ergo sõi ise ja ei lasknud ka aidata.
Teisipäeval tegime jälle sama skeemiga, enne hommikusööki kohale ja pärast lõunasööki järele. Taaskord jäi kell 1 magama, nii et kõik sobib lastehoiu graafikuga kokku.
Täna, kolmapäeval viisin Ergo enne hommikusööki kohale ja järgi läksin kella kolmest. Mina olin üsna hirmul, et kuidas hoius magamisega on ent kõik läks lausa suurepäraselt. Alguses ei tahtnud pikali minna ent kui kutsu talle kätte anti, siis võttis kaissu ja jäi ilusti magama. Kui mina kell kolm Ergole järgi läksin, siis magas ta ikka veel sügvat und ja õpetjal võttis tema äratamine tükk aega. Homme lähen järgi alles neljaks ja reedel vist isegi veel hiljem.

Muud edusammud, mis on tulnud ühes hoiu algusega.
-Kui teeb miskit hästi, siis ütleb iseendale "Tubli poiss"
-Tänaval kõndides hoiab veel paremini käest kinni
-On veel rõõmsam kui varem
-Vastab küsimustele eitavalt-jaatavalt (õigesti, sest kui küsin näiteks, kas te õues käisite, siis vastab vastavalt sellele, kuidas oli)
-Lehvitades ütleb "tadaa"
-Vanaemale ütleb Juta ja vanaisale Taadu.
-Sööb ise ja mitte enam väga hullusti.
-Üritab ise riideid selga panna, hoiab ilusti mütsi peas. Lemmik riideese on kindad, neid hoiaks kasvõi toas käes :)

Järgmise uuenduse teen äkki nädala lõpus, siis panen täna maalitud õuna pildi ka postitusse :)

No comments: