Monday 9 December 2013

Ettevalmistused jõuludeks #6

Taaskord on advendipühapäev (ilusat teist adventi teile!) ja aeg jõuludeks ette valmistamiseks. Või noh, tegelikult enam ei ole pühapäev vaid on hoopis esmaspäeva esimesed tunnid.
Täna näitan teile, kui pakkida kingitusi täiskasvanutele ja pakendada pisikesi erikujulisi asju.




Niisiis, pange aga muusika mängima ja asuge inspiratsiooni ammutama!

Kuidas pakkida erikujulisi kingitusi? Minul on koju varutud hunnik erinevaid karpe ja näiteks küünlaid pakingi ma nii, et panen karbi põhja siidipaberit, siis kingitus ja selle peale veel siidipaberit.

Igasuguseid pisikesi asju saab pakendada tualettpaberi rullide abil. Ühte rulli läheb iga kingituse jaoks vaja ja teine rull tuleb pooleks lõigata (seda saab korduvkasutada), veel läheb vaja A4 suuruses paberit (soovitan pigem pehmemat kingipaberit), nööri/paela, teipi.

Esmalt kinnitan terve rulli teibiga paberi keskele ja poolikud jupid jäävad äärtesse. Siis keeran ettevaatlikult paberi rulli ja kinnitan teibiga. Ettevaatlikult seon ühe otsa (terve ja pooliku rulli vahelt) nööriga kinni nii et auku ei jääks. Teisest poolest sisestan kingituse(d). Siis seon teiselt poolt samamoodi kinni nagu esimeselt poolt.

Kaunistada võib näiteks nii:
Veel kaunistasin kingitusi kleebitavate lumehelvestega (sain need vist Rimist).

Kingitusi saab kaunistada ka pitspaelaga.

Kingitusi võib kaunistada ka pisikeste jõuluehetega.



Sel korral siis selline lühike postitus. Kuna kell on juba palju, siis ei hakka pikalt kirjutama. Loodan, et saite siit vähemalt natukene inspiratsiooni! Samas pean tunnistama, et paljud ideed jäid ajapuuduse tõttu realiseerimata. Eks neid näete siis tõenäoliselt pärast jõule. Mingi hetk näitan vast seda kogust kingitusi, mis olen pakkinud ka! :)

No comments: