Friday 20 December 2013

Jutuvada 20.12

Oh seda õnne, kui sain lõpuks Ergo lastehoidu viia. Küll aga ei olnud see rõõm kahjuks eriti pikk. Kaks lastehoiupäeva ja üks jõulupidu ning köha-nohu koos palavikuga jõudiski kohale. Lastehoiupäevi Ergo nautis, hommikul hoidu jäämisega oli küll suur mure ent õhtul teda koju saada on see-eest võimatu. Teisipäeval oli aga lastehoius jõulupidu, Ergo esimene. Ma kardan, et tal oli juba sel päeval haigusevimm sees, sest ta keeldus teiste lastega koos laulmast ja tahtis vaid minu süles istuda. Teine variant on muidugi see, et talle ei meeldinud sealne palavus ja palju rahvast. Rühmaruumis mängis ilusti. Kuna me ise jõulukingituse jaoks raha juurde ei pidanud maksma oli selle sisu tõeline üllatus. Kingikotist leidsime Baby Geniuse puslekomplekti, mis on kasulik nii paljudeks asjadeks. Kolmapäeva hommikul oli Ergo juba köhane ja neljapäeva õhtuks oli lapsel juba palavik ja isegi hääl ära.
Vahepeal olevat toimunud ka issi töökoha jõulupidu. Seal küll Ergo ei käinud ent kingituseks sai ta armsa kommipaki, kus sees oli komme ja piparkooke ning hambaharjahoidja liivakellaga, ka minu töökohast sai Ergo kommipaki.
Pidime eile minema Mimi Baby jõulushoppingule ent haige lapsega ei hakanud sinna minema. Lõuna ajal käisime küll Marisega pildistamas ent Ergost üksi pilti ei saanud. Kahju, sest lootsin need jõulukaartidele panna. Vähemalt sain Ergoga koos imelise pildi.
Ergo riided: Müts:Rimi; Jope:Takko; Püksid:Mimi Baby; Jalanõud: Rimi

No comments: