Monday 14 October 2013

Ikka veel kodus

Nädalavahetus oli toimekas ja rahulik korraga. Neljapäeval viisin Ergo Väänasse vanaema-vanaisa juurde, kus oli seekord ka üks vanavanaemadest. Reedel pärast kooli läksin siis Ergole järgi :) Vanavanaema oli Ergole kudunud kaks paari villaseid sokke - autodega ja lihtsalt triibulised :) Teen neist vast millalgi pilti ka. Reedel tõin Ergo Väänast ära ja linnas andsin ta üle teisele vanavanaemale, kes veetis temaga siis reede pärastlõunast laupäeva hommikuni. Laupäeval tõttasime aga taaskord Väänasse, et vanaema-vanaisa külmkapp vastu võtta.
Pühapäevane päev läks aga väga untsu. Plaanisin terve päeva, et niipea, kui Ergo on ära maganud läheme Ülemistesse tädi Marisele külla, kellel oli reedel sünnipäev. Nii hästi kahjuks ei läinud, sest Ergo otsustas alles poole kaheksa ajal magama jääda ja siis oli ta juba kell pool üheksa üleval.. Väga sobilik aeg lõunaune jaoks.
Homme hommikul on plaanis minna Anni ja Umaga mänguväljakule mängima, kui vähegi ilm lubab. Ja kui ilm ei luba, siis mõtleme midagi muud välja. Loodetavasti saan Ergo ikka kolmapäeval hoidu viia, sest sel kuul ta hoidu polegi veel jõudnud :(

Nüüd, kus mul on läppar terve, siis üritan teile natuke tihemini uuendusi jagada ja pilte ka rohkem teha, sest töötlemine on minu arvutiga palju lihtsam ja käepärasem! :)

No comments: